Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 lvl - v2

nefiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, właśnie jestem w v2 pierwszym lvl na solarze. i moje pytanie bo chce wynieść troche "złomu" zeby miec na potki itp. ale co zbierać?

oplaca sie zbierać stalowe maski? upiorne maski ? magiczne dzwony ?

albo zabójce lwów itp. co oplaca się bardziej ?

tak zeby wyjść z jak najwiekszą liczbą yang :D

prosze o szybką pomoc !

baner.png

Opublikowano

Najlepiej srebrny robaczy dzwon (czy jakoś tak - ten na 60lvl) zbierać.

Zgadzam się.

1 slot w eq a cena jak za miecz na ten sam level.

Opublikowano

eq 55-60lvl i możesz też zbierac all itemy ale z jakimiś bonami to możesz nie źle zarobić np:. dzwonek z intem czy coś ;d

Opublikowano

Zbieraj wszystko co dropnie oprócz eq na 1lv+6. Jak zapełnisz eq, to wywal bronie które zajmują 3sloty i dozbieraj. Potem sellasz i jest kasa :P

Opublikowano

Najlepiej zbierać dzwony, sztylety i łuki, zajmują mało miejsca i będziesz miał ich więcej niż 2ręki.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

ok dzięki wszystkim :) wczoraj nazbierałem 3kk.. troche mało bo prawie cale miejsce mialem zawalone maskami za ktore duzo nie dostawalem :///

ale dzis robie jeszcze jedno nowe konto i lece po zlom. tym razem same dzwonki zbieram i sztylety. a jeszcze dropią jajka. opłaca się zbierać?

baner.png

Opublikowano

Jak już tam jesteś, do złomowania podnoś sobie dzwonki na 60,55,45 bodajże - 1 slot a masz po 45k,60k za sztuke.

Przy okazji, podnoś wszelkie maski/hełmy w celu sprawdzenia czy nie posiada wartościowego bonu (10 ludzi, czy 8 otrucia), jeśli nie ma - wyrzucasz :)

Opublikowano

Ja raz zrobiłem taki wypad na v2 to zbierałem same żelaki.

Zależy od serva, ale 40/50k myśle, że spokojnie weżmiesz za szt.

Ja ulepszałem do +7 to z ok. 80 szt. było minimum 20/30(może więcej dawno to było nie pamiętam ;d)

Miałem 2/3x więcej niż z dzwonków. Tyle, że trzeba mieć kase na ulepszacze ^^

Dzwonki te na 55 i 60 też możesz, ale dużo ludzi to zbiera.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

'Często tam jestem słuchaj zbieraj to : Zabójce, Wiosełka, dzwonki all, hełmy 41 mnw. wyniesiesz z 1,5kk z v2 najbardziej sie opłcaca tak robic na serwie 26 za tyle masz fms Daj LIKE :)

Opublikowano

eq +6

i jak najwiecej dzwonkow

czasami podnosc tarcze aby sprawdzic czy nie ma nno :-)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

1 ekwipunek Lwów a 2 ekw. dzwony na 60lv ... Robaczy dzwon.

Nie pamiętam jak się nazywa.I pozbieraj sobie yangi z ziemi też się trochę przyda na jakiś tep.

Opublikowano

1 ekwipunek Lwów a 2 ekw. dzwony na 60lv ... Robaczy dzwon.

Nie pamiętam jak się nazywa.I pozbieraj sobie yangi z ziemi też się trochę przyda na jakiś tep.

To jak ma zapełnione eq dzwonami i lwami, to lepiej wywalić 2ręki ponieważ na te miejsce możesz dać np. dzwonki na ten sam lv i dostaniesz tyle samo kasy co za 1lwa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...